Main Content

TOP TRANSFER NEWS (18.12:): Mourinho končí, kto ho môže nahradiť?

utorok, 18. december 2018 13:20 | Autor: Jakub Vaverka

Jose Mourinho
Jose Mourinho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

José Mourinho skončil v Manchestri United

Portugalský tréner José Mourinho už nie je trénerom Manchestru United. The Special One skončil vo funkcii po tom, čo mu väz zlomila víkendová prehra v derby s Liverpoolom (1:3.). Do konca sezóny by sa mal Red Devils ujať Michael Carrick.

Niekoľko mien v spojení s Devils

V súvislosti s Manchestrom United sa spomína hneď niekoľko mien. Na pozíciu trénera by údajne mohli prísť Antonio Conte a Zinedine Zidane, ktorí sú bez práce či Mauricio Pochettino z konkurenčného Tottenhamu Hotspur.

Mourinho a Real Madrid?

Ohľadom Josého Mourinha je momentálne veľa otáznikov. Portugalčan ale nezvykne dlho byť bez práce, pričom sa očakáva, že už v nasledujúcej sezóne ho uvidíme na inej lavičke. Reálny je údajne jeho návrat do Realu Madrid.

Nová zmluva pre Keana?

Juventus Turín, podľa zdroja Sky Sport Italia, chystá nový kontrakt pre talentovaného útočníka Michaela Keana. Kean má iba osemnásť rokov, ale už teraz sa o ňom hovorí ako o jednom z najväčších talentov súčasnosti.

N´Dombele odmietne ponuky

Tanguy N´Dombele, ktorý dal o sebe vo veľkom vedieť v tejto sezóne v drese francúzskeho Olympiqueu Lyon, nemá v januárovom transferovom okne v úmysle meniť dres. O jeho služby sa zaujímajú Manchester City, Manchester United a Tottenham, píše Sky Sports.

City skautujú Isca

Španielsky denník AS píše, že vedenie Manchestru City vyslalo skautov, aby sledovali stredopoliara Isca, ktorý je nespokojný v Reale Madrid a vo veľkom sa hovorí o tom, že by mohol v januárovom transferovom okne zmeniť dres.