Main Content

Roman Procházka o krásnom góle proti Karvinej: Nie som žiadny veľký strelec (+VIDEO)

utorok, 18. december 2018 07:22 | Autor: TASR

Roman Procházka
Roman Procházka | zdroj: TASR

Plzeň 17. decembra (TASR) - Úradujúci majster z Plzne vyhral cez víkend v rámci 19. kola najvyššej českej futbalovej ligy na domácej pôde nad Karvinou 2:1. Gólovo sa v jeho drese presadil slovenský stredopoliar Roman Procházka, ktorý v prvom polčase peknou strelou z priameho kopu poslal Viktoriu do dvojgólového vedenia.

Jeho presný zásah sa neskôr ukázal ako víťazný. Plzeň si upevnila druhé miesto v tabuľke a na Slaviu Praha stráca jeden bod, líder má však k dobru pondelňajší zápas v Jablonci.

"Vždy sa pred priamym kopom s Kovim (pozn.-Kovaříkom) dohodneme. Minulý zápas kopal tuším on, teraz som si to zobral ja. Ja nie som žiadny veľký strelec, takže som rád za každý gól," povedal 29-ročný slovenský reprezentant, ktorý dal na jeseň za Viktorku šesť gólov. "Myslím si, že to je pekné číslo a som preto rád," dodal.

"Som tu veľmi spokojný. Myslím si, že aj výsledkovo sme to zvládli výborne, ako Ligu majstrov tak aj našu ligu. Škoda toho pohára, že sme vypadli, ale celkovo to hodnotím pozitívne. Ďakujeme aj fanúšikom, že nás celý polrok podporovali. Chcel by som im zaželať pekné sviatky a všetko dobré do nového roku. Dúfam, že sa tu stretneme aj budúci rok a budú nás ďalej podporovať," uzavrel pre oficiálny klubový portál.