Main Content

José Mourinho: Užívam si to, pretože je to náročnejšie

nedeľa, 16. december 2018 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Jose Mourinho
Jose Mourinho | zdroj: TASR

Manchester United sa v tejto sezóne nepohybuje na priečkach, ktoré sú mu blízke. Portugalský kormidelník José Mourinho si ale trénovanie stále užíva. Má na to jednoznačné dôvody.

Už dnes je na programe veľký šláger Premier League medzi Liverpoolom a Manchestrom United. Zatiaľ čo domáci The Reds bojujú s Manchestrom City o prvé miesto, Red Devils budú mať čo robiť, aby sa v tejto sezóne umiestnili aspoň v najlepšej štvorke.

Tréner manchesterského klubu José Mourinho dostával na tlačovej konferencii pred týmto derby veľmi zaujímavé výsledky, jeho slová reprodukovala televízia Sky Sports. Novinári sa Josého opýtali, či zápolenie o najvyššie priečky stále užíva. „Užívam si to viac, ako kedykoľvek predtým. Je totiž náročnejšie, ako kedykoľvek predtým.“

„Situácia je taká, ako som očakával. Už v lete som hovoril, že tento ročník bude pre nás veľmi ťažký. Preto som hovoril, že druhé miesto z minulej sezóny bolo pre Manchester United skvelým výsledkom,“ pokračuje The Special One.

„Vedel som, že tímy, čo skončili za nami, tam pravdepodobne nepatrili a každý zo špice sa oproti uplynulému ročníku veľmi zlepšil,“ zakončil José Mourinho, ktorý je dlhodobo spájaný s koncom na Old Trafford.