Main Content

TOP TRANSFER NEWS (17.12.): Christensen do FC Barcelona?

pondelok, 17. december 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Andreas Christensen
Andreas Christensen | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Marcelo nikdy nechcel odísť

Brazílsky obranca Marcelo dementoval informácie o tom, že mal v letnom prestupovom období v úmysle opustiť Real Madrid. „Nikdy sa to ani len nedostalo do mojej mysle. Nehľadal som žiadne iné možnosti,“ povedal.

Vinicius nikam nepôjde

Španielsky denník Marca informuje, že brazílsky útočník Vinicius junior nepôjde v zimnom prestupovom období na hosťovanie. Jeho meno bolo skloňované s odchodom z Realu Madrid, ale nakoniec to vyzerá, že zabojuje o svoje miesto v prvom tíme.

Navas sa nechystá odísť

Marca tvrdí, že kostarický brankár Keylor Navas nemá v úmysle v januárovom prestupovom období meniť dres. Kostaričan nie je spokojný s tým, že popri Thibautovi Courtoisovi iba brankárskou dvojkou, ale momentálne Real Madrid opustiť nehodlá.

Barcelona hľadá útočníka

FC Barcelona plánuje v budúcom roku získať nového hrotového útočníka, pričom do úvahy pripadajú Maxi Gomez zo Celty Vigo a Andre Silva z AC Miláno. Informácie priniesol španielsky denník Mundo Deportivo.

Real Madrid sleduje Morena

Španielsky denník AS tvrdí, že Serio Moreno z Rayo Vallecano by mohol v nasledujúcom roku prestúpiť do konkurenčného Realu Madrid. Rayo by na jeho odchode mohlo zarobiť približne 25 miliónov eur.

Christensen do Barcelony?

Podľa informácií katalánskeho denníka Sport je Barcelona pripravený jednať s Chelsea o získaní dánskeho reprezentanta Andreasa Christensena. Christensen je dlhodobo nespokojný s tým, že v Londýne skoro vôbec nehráva.