Main Content

TOP TRANSFER NEWS (15.12.): Modrič, Conte, Icardi či Cahill

nedeľa, 16. december 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Mauro Icardi
Mauro Icardi | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Icardi chce ostať

Argentínsky útočník Mauro Icardi chce ostať v talianskom klube Inter Miláno. Naznačila to hráčova žena Wanda na sociálnej sieti Twitter. „Je pol jednej ráno a stále som tu, aby som si prečítala ponuku na predĺženie zmluvy,“ napísala.

Spurs mladíka nepustia

Tottenham Hotspur neplánuje v zimnom prestupovom období pustiť na polročné hosťovanie talentovaného obrancu Kylea Walkera – Petersa. Potvrdil to kormidelník Kohútov Mauricio Pochettino na tlačovej konferencii.

Cahill do Fulhamu?

Obranca Gary Cahill, ktorý prestáva byť spokojný s vysedávaním na lavičke Chelsea, by sa mohol na začiatku nového roka sťahovať do konkurenčného Fulhamu, informoval plátok menom West London Sport. 

Záujemcovia o RLC

O anglického reprezentanta Rubena Loftus – Cheeka sa zaujímajú Bournemouth a West Ham United, informuje denník The Sun. Londýnska Chelsea ho ale na polročné hosťovanie poslať nechce. Kouč Maurizio Sarri s ním údajne ráta.

Chystá sa bitka o Grillitscha

Talentovaný  obranca Florian Grillitsch je prestupovým cieľom Arsenalu a Tottenhamu Hotspur. Informácie priniesol nemecký denník Bild. Rakúsky mladík má s Hoffenheimom platný kontrakt do roku 2021.

Chelsea získa Wilsona

Chelsea si verí v tom, že v januárovom prestupovom okne získa anglického útočníka Calluma Wilsona, píše Express. Modrí chcú nového hrotového zakončovateľa, pričom bournemouthská hviezda sa javí byť ako vhodný adept.

Inter sa chce posilniť

Mirror píše, že Inter Miláno pripravuje ponuku pre Real Madrid na kúpu chorvátskeho záložníka Luku Modriča, pričom čierno – modrí by taktiež chceli získať talianskeho trénera Antonia Conteho, ktorý je stále nezamestnaný.