Main Content

Dembélé dostal od Barcelony zvláštny zákaz: Dôvodom neskoré príchody!

sobota, 15. december 2018 09:40 | Autor: Jakub Vaverka

Ousmane Dembélé
Ousmane Dembélé | zdroj: TASR

Francúzsky útočník Ousmane Dembélé v poslednom čase opäť meškal na tréningy FC Barcelona. Klubové vedenie sa rozhodlo túto situáciu riešiť pomerne zaujímavým spôsobom.

Ousmane Dembélé je pre barcelonské vedenie ťažký oriešok. Francúzsky kanonier podáva na ihrisku výborné výkony, ale následne meškáva na tréningy, prípadne vôbec nepríde. Šéfovia FC Barcelona sa rozhodli proti neduhom tohto 21 – ročného útočníka bojovať svojským spôsobom.

„Barcelona zakázala Ousmaneovi Dembélému vypínať v noci telefón. Katalánci chcú týmto spôsobom skúsiť zamedziť meškaniu mladého francúzskeho futbalistu,“ informuje španielsky plátok ​Marca.

„Dembélé má toho na rováši pomerne dosť. Na ihrisku síce má skvelú formu, ale je obviňovaný zo závislosti na videohrách a meškaní na tréningy či klubové akcie,“ prezrádzajú novinári z Pyrenejského polostrova.

K celej veci sa vyjadril aj Dembélého spoluhráč, skúsený obranca Jordi Alba. „Je to pre nás veľmi dôležitý hráč. Je mladý, ale v šatni s ním neboli nikdy žiadne problémy. Na konci dňa, záleží na tom ako hrá a hrá fakt dobre. Záležitosti mimo ihriska sa dajú zlepšiť. Sme šťastní, že ho máme.“