Main Content

TOP TRANSFER NEWS (15.12.): Neymar sa nechystá odísť

sobota, 15. december 2018 09:38 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar a Nenad Krstičič v súboji o loptu
Neymar a Nenad Krstičič v súboji o loptu | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neymar ostane

Brazílsky útočník Neymar podľa všetkého ostane v najbližšom období v parížskom PSG, tvrdia to  informácie z le10sport. V poslednom období sa opäť veľa písalo o tom, že by N10 mohol opustiť francúzsku metropolu, pričom v hre mal byť aj jeho návrat do Barcelony.

Chelsea bude predávať

Anglický denník Daily Mail píše, že Chelsea by mohla prísť o šesticu hráčov, ktorí sú označení za takzvaných domácich – vychovaných v Anglicku. Konkrétne sa hovorí o odchode Garyho Cahilla, Cesca Fabregasa, Dannyho Drinkwatera, Andreasa Christensena, Victora Mosesa a Roberta Greena.

Arsenal chce Suareza

Britský denník The Independent píše, že londýnsky Arsenal sa zapojil do prestupového boja o španielskeho stredopoliara Denisa Suareza. Suarez nie je spokojný v Barcelone, kde prakticky nedostáva šance.

Leicester ide po Jardimovi

Le10Sport hlása, že Leicester City dlhodobo pracuje na príchode uznávaného trénera Leonarda Jardima, ktorý je po odchode z francúzskeho AS Monako stále bez práce. Aktuálny kouč LCFC Claude Puel sa na svojej pozícii necíti práve najistejšie.

Výmena medzi Fiorentinou a Juve?

V tejto sezóne je v AFC Fiorentina na hosťovaní útočník Juventusu Turín Marko Pjača, pričom vedenie Starej Dámy zvažuje trvalý predaj Pjaču výmenou za ospevovaného obrancu Federica Chiesu. Fialkám sa táto idea páči tiež, tvrdí Calciomercato

Pochettino posily nečaká

Tréner Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino neočakáva, že v zimnom prestupovom období získa jeho klub nejaké nové posily. Argentínčan si myslí, že nakupovanie hráčov  v januári je pomerne problematické.