Main Content

Juventus má k dispozícii 80 miliónov: Príde Isco alebo Pogba?

piatok, 14. december 2018 08:56 | Autor: Jakub Vaverka

Pogba
Pogba | zdroj: TASR

Stará Dáma vyzerá v tejto sezóne veľmi kvalitne a má šancu na zisk všetkých trofejí. Turínčania sa navyše plánujú v zimnom prestupovom období ešte posilniť. Koho majú vyhliadnutého?

Juventus Turín sa chystá počas zimného prestupového obdobia posilniť, a to aj napriek tomu, že Stará Dáma má opäť našliapnuté k obhajobe majstrovského titulu v Serie A a zo skupiny Ligy majstrov postúpila bez väčších problémov z prvého miesta.

Turínčania sú pripravení v januárovom transferovom okne získať kvalitu, potvrdzuje to report plátku menom ​Tuttosport. „Juventus Turín momentálne disponuje prestupovým rozpočtom v hodnote osemdesiat miliónov eur.“

„V hľadáčiku talianskeho majstra sú aktuálne dvaja hráči – španielsky záložník z Realu Madrid Isco a francúzsky reprezentant z anglického Manchestru United Paul Pogba,“ píše sa v reporte talianskych novinárov.

„Návrat Pogbu pre Juventus už nie je len sen, táto možnosť sa stáva stále reálnejšou,“ domnievajú sa Taliani. „Ak sa to ale nepodarí, Stará Dáma upriami svoju pozornosť na madridského Isca.“ Nie je tajomstvom, že ako Isco, tak aj Pogba nie sú práve najšťastnejší a rozmýšľajú nad prestupmi niekam inam.