Main Content

Manchestru United môže proti Liverpoolu chýbať 9 hráčov!

piatok, 14. december 2018 08:54 | Autor: Jakub Vaverka

Jose Mourinho
Jose Mourinho | zdroj: YouTube

Manchester United v nedeľu v rámci Premier League cestuje do Liverpoolu, kde ho čaká veľké derby. Diabli majú veľké problémy so zostavou.

V nedeľu je v anglickej Premier League na programe ostro sledované derby medzi Manchestrom United a Liverpoolom, ktoré sa uskutoční na liverpoolskom Anfield Road. Jasným favoritom tohto zápasu sú The Reds. Dôvodov prečo je tomu tak je hneď viacero.

Družina Josého Mourinha totiž cestuje do mesta The Beatles v značne oklieštenej zostave. Problematickým sa javí predovšetkým stred obrany, v ktorom Devils nemôžu rátať so zranenými Marcosom Rojom, Victorom LindelofomChrisom Smallingom.

Mimo sú pre zdravotné problémy aj Diogo Dalot a taktiež Talian Matteo Darmian. Tam ale problémy Josého Mourinha nekončia. „Zranený je aj Anthony Martial,“ povedal na tlačovej konferencii kontroverzný portugalský kouč.

 „Nemám príliš veľa možností, zranil sa aj Ashley Young,“ prezradil Mourinho. K dispozícii nie sú ani Alexis Sanchez Luke Shaw. Je možné, že pred nedeľným šlágrom sa dvaja alebo traja hráči zatnú a nastúpia, nič to ale nemení na tom, že Red Devils momentálne pripomínajú lazaret.