Main Content

TOP TRANSFER NEWS (14.12.): Odíde mladík Bénes na hosťovanie?

piatok, 14. december 2018 08:53 | Autor: Jakub Vaverka

Lászlo Bénes
Lászlo Bénes | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bénes na hosťovanie?

Slovenský mladík László Bénes, ktorému sa nedarí dostať do zostavy nemeckého klubu Borussia Monchengladbach, by mohol odísť v januárovom prestupovom okne na polročné hosťovanie. Záujem o jeho služby má niekoľko klubov.

Vyženú fans Isca?

Španielsky stredopoliar Isco patrí medzi najčastejšie terče kritiky fanúšikov Realu Madrid, pričom údajne existuje šanca, že práve nenávisť zo strany priaznivcov môže v konečnom dôsledku prispieť k tomu, že tento záložník čoskoro odíde.

Majiteľ sa bojí

Tréner Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino prehlásil, že majiteľ Kohútov Daniel Levy sa obáva toho, že odíde. Argentínsky lodivod však viackrát potvrdil, že nemá ani len v najmenšom úmysle meniť pôsobisko.

De Gea podpíše

Brankár Manchestru United David De Gea je podľa bulvárneho denníka The Sun pripravený podpísať so svojím zamestnávateľom nový rekordný kontrakt. Španielskeho gólmana sleduje veľké množstvo klubov.

Gomes k Spurs?

The Sun špekuluje, že portugalský reprezentant André Gomes, ktorý je momentálne na hosťovaní z FC Barcelona v liverpoolskom Evertone, by sa už čoskoro mohol stať hráčom konkurenčného Tottenhamu Hotspur.

Chilwell v hľadáčiku City

Mirror informuje, že Manchester City je naklonený ďalšiemu posilňovaniu obrany.  Citizens vraj chystajú päťdesiat miliónov libier na kúpu obrancu Leicestru City Bena Chilwella, ktorý by vraj čoskoro mohol zmeniť dres.