Main Content

TOP TRANSFER NEWS (13.12.): Výmena Dembélé - Neymar?

štvrtok, 13. december 2018 10:25 | Autor: Jakub Vaverka

Ousmane Dembélé
Ousmane Dembélé | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bayern chce Hazarda

Bayern Mníchov je najnovším záujemcom o služby talentovaného belgického reprezentanta Thorgana Hazarda. Mladší brat slávnejšieho Edena podáva dlhodobo skvelé výkony v drese Borussie Monchengladbach.

Emerson do Španielska?

Talentovaný obranca brazílskeho Mineira Emerson by mohol už v roku 2019 hrávať v španielskej La Lige. Denník Don Balon píše, že sa o služby tohto 19 – ročného futbalistu zaujímajú FC Barcelona a Real Betis.

Llorente tlačí na odchod

Španielsky útočník Fernando Llorente tlačí na svoj odchod z Tottenhamu Hotspur. Na sklonku kariéry nechce vysedávať na lavičke náhradníkov. Najradšej by sa vrátil do Athleticu Bilbao. „Ak by som mal možnosť vrátiť sa, pravdepodobne by som ju využil. Áno, je to pravda.“

Chelsea nezíska Pulišiča

Borussia Dortmund je pripravená odolať v januárovom prestupovom období všetkým ponukám na kúpu amerického reprezentanta Christiana Pulišiča. Tohto hráča sledovala predovšetkým londýnska Chelsea.

Výmena Dembélé – Neymar?

Zdroj Le10Sport hlása, že v roku 2019 by mohlo dôjsť k nečakanej výmene medzi FC Barcelona a Parížom Saint – Germain. Do Španielska by sa vraj mal sťahovať Brazílčan Neymar, opačným smerom by putoval Francúz Dembélé.

Barca v hre o Moratu

Denník Mirror seriózne píše, že vedenie FC Barcelona by mohlo v zimnom prestupovom období zabojovať o kritizovaného španielskeho útočníka Alvara Moratu, ktorý vraj hľadá cestu preč z londýnskej Chelsea.