Main Content

TOP TRANSFER NEWS (12.12.): Kompany do FC Barcelona?

streda, 12. december 2018 16:15 | Autor: Jakub Vaverka

Vincent Kompany (v strede)
Vincent Kompany (v strede) | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hysaj blízko Chelsea

Fakt, že SSC Neapol vypadol z Ligy majstrov údajne podporuje prestup albánskeho obrancu Elseida Hysaja, píše portál Calciomercato. Hysaj by sa v zimnom prestupovom období mohol sťahovať do Chelsea.

Tourého návrat?

Záložník z Pobrežia Slonoviny Yaya Touré skončil predčasne svoje pôsobenie v gréckom Olympiacose Pireus, pričom sa vo veľkom hovorí o tom, že by mohol v zimnom transferovom okne zamieriť do anglickej Premier League.

Líšky budú predávať

Leicester City je pripravený v zimnom prestupovom období predávať. Potvrdil to kouč Claude Puel, ktorý pripustil, že káder Líšok by mohol opustiť okrem iného aj nejeden hráč, ktorému sa s LCFC podarilo vyhrať historický titul.

Llorente sa chce vrátiť

„Rád by som sa vrátil do Athleticu Bilbao. Mojou prioritou je cítiť sa dôležitý pre tím,“ nechal sa počuť španielsky veterán Fernando Llorente, ktorý nie je spokojný so svojou pozíciou v londýnskom Tottenhame.

Arsenal sleduje súperov

Londýnsky Arsenal sa plánuje v zimnom transferovom okne posilniť na pozícii stredného obrancu, pričom Kanonieri majú sledovať predovšetkým Erica Baillyho z Manchestru United a Garyho Cahilla.

Barca a Kompany?

Anglický bulvárny denník The Sun píše, že vedenie FC Barcelona podrobne monitoruje situáciu okolo belgického obrancu Vincenta Kompanyho, ktorého odchod z Manchestru City je skloňovaný pomerne často.