Main Content

TOP TRANSFER NEWS (11.12.): Jamés sa vráti do Realu

utorok, 11. december 2018 09:28 | Autor: Jakub Vaverka

James Rodriguez
James Rodriguez | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Jamés sa vráti

Španielsky denník Marca priniesol slová kolumbijského reprezentanta Jamésa Rodrigueza, ktorému plynie druhý rok hosťovania z Realu Madrid v Bayerne Mníchov. „Chystám sa vrátiť do Madridu,“ povedala jedna z hviezd MS 2014 v Brazílii.

Suso za 50M?

Calcio Mercato hlása, že Liverpool zvažuje možnosť získania útočníka Susa, ktorý už v minulosti na Anfield Road pôsobil, ale nedokázal sa výraznejšie presadiť. Suso momentálne oblieka dres AC Miláno, kde podáva kvalitné výkony.

Fabregas za 10M

Calcio Mercato taktiež uvádza, že AC Miláno je najväčším favoritom na získanie španielskeho stredopoliara Cesca Fabregasa, ale čierno – červení sú ochotní londýnskej Chelsea zaplatiť maximálne desať miliónov libier.

Hysaj bližšie Chelsea

Podľa informácií the Daily Star je albánsky obranca Elseid Hysaj opäť o krôčik bližšie k zimnému prestupu do londýnskej Chelsea. V rozhodovaní neapolského beka má hrať veľkú úlohu kouč Modrých Maurizio Sarri.

Pogba v januári neodíde

Francúzskemu stredopoliarovi Paulovi Pogbovi vedenie klubu odkázalo, že na januárový transfer z Manchestru United môže zabudnúť. Nie je tajomstvom, že tento majster sveta nie je na Old Trafford spokojný.

Luiz nechce odísť

David Luiz sa stále nedohodol s Chelsea na novom kontrakte, pričom problematickým bodom je hlavne fakt, že zatiaľ čo Brazílčan chce podpísať viacročnú zmluvu, Modrí by sa najradšej dohodli len na jeden rok. „Chelsea milujem, chcem tu ostať,“ prehlásil muž s číslom 32 na chrbte.