Main Content

TOP TRANSFER NEWS (10.12.): Pulišičov odchod už čoskoro?

pondelok, 10. december 2018 09:31 | Autor: Jakub Vaverka

Christian Pulisic
Christian Pulisic | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Manchester United sleduje talent z Amiens

Manchester United údajne bojuje s PSG, Juventusom a Valenciou o získanie talentovaného mladíka menom Noam Emeran, ktorý je aktuálne hráčom francúzskeho Amiens, píše RMC Sport. Emeram má aktuálne iba 16 rokov.

Príde PSG o Weaha?

Foot Mercato informuje, že osemnásťročný Timothy Weah by mohol odísť na hosťovanie z Parížu Saint – Germain. Kouč PSG Thomas Tuchel nechce, aby tento Američan odišiel natrvalo, ale dočasný odchod je aktuálne v hre.

Ogbonna do Valencie?

Obranca anglického West Hamu United Angelo Ogbonna by sa mohol v januárovom prestupovom období sťahovať do španielskej La Ligy, kde sa o jeho služby zaujíma Valencia. Los Che by radi skvalitnili svoju defenzívnu formáciu.

Pulišič možno už v januári

Christian Pulišič, ktorý nedostáva príliš veľa šancí v aktuálnom tíme Borussie Dortmund, preto údajne rozmýšľa o odchode z BVB. Najväčšími záujemcami o tohto amerického reprezentanta naďalej ostávajú Chelsea a Liverpool.

Carroll sa musí snažiť

West Ham United je ochotný predĺžiť zmluvu veteránovi Andymu Carrollovi, ale kouč Manuel Pellegrini sa vyjadril v tom zmysle, že niekdajší anglický zakončovateľ si musí nový kontrakt v tíme Kladivárov zaslúžiť.

Atlético hľadá strelca

Vzhľadom na to, že Diego Costa je po operácii, otvára sa debata o tom, či budú Rojiblancos hľadať v zime nového útočníka. Denník Marca píše, že na Wanda Metropolitano by sa mohol sťahovať Maxi Gomez z galícijskej Celty Vigo.