Main Content

Agent Josého Mourinha hovorí jasne: V Manchestri United je šťastný

nedeľa, 9. december 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Jose Mourinho
Jose Mourinho | zdroj: TASR

Ohľadom možného odchodu portugalského trénera Josého Mourinha z Manchestru United sa toho v uplynulých týždňoch či mesiacoch podpísalo až - až. Ako sa však ukazuje, podľa všetkého ide iba o výmysly médií.

Denník The Sun prišiel v piatok s reportom, ktorý rozvíril okolo Manchestru United hladinu špekulácií. „Šéfovia Manchestru United sa rozhodli, že získajú trénera Mauricia Pochettina z Tottenhamu Hotspur. Argentínčan sa stane nástupcom Josého Mourinha,“ informovala britská tlač.

Zatiaľ čo sa Portugalčan k tomu nevyjadril, jeho agent Jorge Mendes prehvoril. „Momentálne je veľa špekulácií ohľadom toho, že José Mourinho opustí Manchester United. Ani jedna z nich sa nezakladá na pravde,“ cituje Mendesa plátok The Telegraph.

„José je v klube veľmi šťastný a klub je veľmi šťastný, že ho má. S Manchestrom United má podpísaný dlhodobý kontrakt a je plne sústredení na budovanie víťazného projektu,“ zakončil jeden z najznámejších agentov vo futbalovej sfére.

Aktuálne to vyzerá, že José Mourinho na Old Trafford priamo ohrozený nie je. Ak však Red Devils nepostúpia do nasledujúcej sezóny Ligy majstrov, prípadne neskončia ani v TOP 6, situácia sa môže veľmi rýchlo zmeniť.