Main Content

Kouč Chelsea Sarri: Proti Guardiolovi som prehral každý jeden zápas

sobota, 8. december 2018 09:31 | Autor: Jakub Vaverka

Maurizio Sarri, Chelsea FC
Maurizio Sarri, Chelsea FC | zdroj: TASR

Chelsea mala skvelý úvod do tejto sezóny Premier League, ale v posledných troch zápasoch dvakrát prehrala. Dnes Modrí hostia Manchester City, neporazeného majstra, ktorý je na čele. Slovo si zobral kouč CFC Maurizio Sarri.

Ak Chelsea doma prehrá s Manchestrom City, pravdepodobne definitívne vypadne z boja o titul. Naopak, ak Modrí majstra pred vlastnými fanúšikmi porazia, razom sa ocitnú späť medzi ašpirantmi na cennú trofej.

Na tlačovej konferencii pred ostro sledovaným kádrom sa novinári opýtali kormidelníka Chelsea Maurizia Sarriho, ako poraziť Pepa Guardiolu. „Ja neviem. Proti Guardiolovi som zatiaľ prehral každý jeden zápas,“ začal Talian. „Budete sa zrejme musieť opýtať niekoho iného.“

„Toto stretnutie je pre nás veľmi dôležité. Vieme, ako veľmi náročné to bude. Je priam nemožné ich poraziť v dlhodobej súťaži, ale v jednom zápase sa to podariť môže,“ tvrdí bývalý lodivod talianskeho SSC Neapol.

„Myslím, že sa zlepšujeme, ale oni sa zlepšujú tie. Je veľmi náročné dobehnúť priepasť, ktorá medzi našimi klubmi je. Ročník sme začali dobre, ale prišli komplikácie. To je normálne. Snažíme sa riešiť problém za problémom, ísť deň za dňom,“ zakončil tuhý fajčiar Sarri, ktorého slová priniesol portál Goal.com.