Main Content

TOP TRANSFER NEWS (8.12.): Rabiot za 40M, Vinicius na hosťovanie?

sobota, 8. december 2018 09:30 | Autor: Jakub Vaverka

Adrien Rabiot
Adrien Rabiot | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Newcastle poprel interes o Almiróna

Tréner Newcastlu United Rafael Benitez poprel špekulácie o tom, že jeho klub bojuje o získanie Miguela Almiróna z amerického Atlantu United. Almirón predvádza v drese AU výborné výkony v drese amerického Major League Soccer.

Rabiot za 40M

Zdroj menom le10sport informuje, že francúzsky majster Paríž Saint – Germain stanovil prestupovú cenu Adriena Rabiota na rovných štyridsať miliónov eur. Záujemcov o Rabiota je hneď niekoľko, hovorí sa hlavne o Tottenhame a Barcelone.

Darmian do Fulhamu?

Turínsky futbalový zdroj Tuttomercato hlása, že obranca Matteo Darmian, ktorý prakticky v Manchestri United nedostáva žiadne šance, by mohol v zimnom transferovom okne posilniť o záchranu bojujúci Fulham.

Špekulácie o Wilsonovi sú nepravdivé

 Derbyshire Live informuje, že špekulácie o tom, že by sa mal útočník Harry Wilson vrátiť z hosťovania v Derby County do Liverpoolu predčasne, sa nezakladajú na pravde. Wilson sezónu podľa všetkého dohrá v druhej anglickej súťaži.

Inzaghi sa o prácu máť nemusia

Talianske noviny Corriere dello Sport píšu, že tréner Inzaghi sa nemusí báť o svoju budúcnosť na lavičke Lazia Rím, a to aj napriek tomu, že sa klubu zo Serie A v poslednom období nedarí podávať prvotriedne výkony.

Vinicius na hosťovanie?

Bulvárny plátok Don Balon píše, že brazílsky útočník Vinicius by mohol odísť v januárovom prestupovom období na polročné hosťovanie. Real Madrid vraj nie je úplne spokojný s tým, čo mladík v zápasoch ukazuje.