Main Content

TOP TRANSFER NEWS (6.12.): Neymar a Premier League?

štvrtok, 6. december 2018 07:56 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappé a Neymar
Kylian Mbappé a Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Rodrygo v januári do Realu nepríde

Brazílsky mladík Rodrygo prehlásil, že v januárovom transferovom okne sa do Madridu sťahovať nebude. Práva na tohto 17 – ročného talentovaného hráča vlastní od leta Real Madrid, ale vyzerá to tak, že Rodrygo dohrá sezónu v Santose.

Londýnsky boj o Quintera

Kolumbijský reprezentant Juan Quintero by sa v úvode nového kalendárneho roka mohol sťahovať do anglickej Premier League, píše Don Balon. O 25 – ročného hráča FC Porto, ktorý je na hosťovaní v argentínskom River Plate sa zaujímajú Tottenham a Arsenal.

Manchester United loví v Turecku

Anglický klub Manchester United bude v zimnom prestupovom období bojovať o talentovaného stredného obrancu tureckého Galatasarayu Istanbul Ozana Kabaka. Informáciu priniesol bulvárny plátok The Sun.

Neymar a Premier League?

Brazílsky útočník Neymar prehlásil, že každý veľký hráč by mal vo svojej kariére aspoň raz nastupovať v anglickej Premier League. Kanonier PSG týmto svojím vyjadrením začal novú vlnu špekulácií, ktoré ho spájajú s transferom do Anglicka.

Isco do Juventusu?

Taliansky portál Calciomercato píše, že Juventus Turín by sa mohol stať útočiskom pre španielskeho stredopoliara Isca. Isco je nespokojný v Reale Madrid, pričom sa vo veľkom špekuluje o tom, že by mohol v januári definitívne zmeniť dres.

Hysaj na lane Chelsea

Calciomercato.it hlása, že londýnska Chelsea aktuálne bojuje po posilnenie defenzívy. Kormidelník Modrých Maurizio Sarri si do obrany vyhliadol skúseného obrancu talianskeho SSC Neapol Elseida Hysaja.