Main Content

Anthony Joshua má odkaz pre Wildera aj Furyho: Čo trvalo tak dlho?

streda, 5. december 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Carlos Takam a Anthony Joshua
Carlos Takam a Anthony Joshua | zdroj: TASR

Anglický boxer Anthony Joshua je momentálne svetovou jednotkou v ťažkej váhe, pričom mu chýba len titul organizácie WBC. Ten stále patrí Američanovi Deontayovi Wilderovi. Kedy uvidíme vzájomný zápas týchto dvoch?

Anthony Joshua má naplánovaný zápas na apríl 2019, ale stále nie je známe, proti komu tento uznávaný boxer nastúpi. Ako samotný AJ hovorí, je otvorený zápasu ako s Deontayom Wilderom, tak aj s Tysonom Furym.

Objavili sa informácie, podľa ktorých manažér Wildera Shelly Finkel potvrdil, že „The Bronze Bomber“ by rád nastúpil proti Joshuovi. To Angličana nenechalo chladným.  „Čo vám trvalo tak dlho? Znie to, ako keby sme my záujem nemali!“ napísal na svojom profile na sociálnej sieti Twitter.

Populárny AJ sa vyjadril aj k Tysonovi Furymu, ktorý sa po nedeľnom zápase dočkal veľkej pochvaly. „Skvelá práca Fury! Chceli proti tebe bojovať, pretože si mysleli, že je s tebou koniec. Ja ti venujem férový boj, keď budeš pripravený. Hociktorý z vás.“

„Keď dáte bojovať najlepších proti najlepším, očakávajte, že sa udejú perfektné veci,“ napísal na Instagram Deontay Wilder. Aj keď sa po nedeli vo veľkom hovorilo o odvete Fury – Wilder, nie je vylúčené, že jedného z tejto dvojice už v apríli vyzve práve Anthony Joshua.