Main Content

Kde skončí Christian Pulišič? Najväčší záujemcovia pochádzajú z Premier League!

pondelok, 3. december 2018 09:11 | Autor: Jakub Vaverka

Christian Pulisic
Christian Pulisic | zdroj: TASR

Christian Pulišič patrí medzi najžiadanejších futbalistov na súčasnom prestupovom trhu. K jeho odchodu z nemeckého Dortmundu by mohlo dôjsť už počas tejto zimy. 

Christian Pulišič sa v drese nemeckej Borussie Dortmund vypracoval na jedného z najviac uznávaných futbalistov v Bundeslige, ale s pribúdajúcim časom sa stále viac začína hovoriť o tom, že chotár BVB sa tomuto americkému reprezentantovi začína máliť.

„Budúcnosť Christiana Pulišiča tkvie momentálne niekde vo vzduchu. Tento talentovaný Američan je pod drobnohľadom viacerých veľkoklubov,“ píše sa v reporte španielskeho bulvárneho plátku menom Fichajes.net.

„Borussia Dortmund ale Pulišiča lacno nepredá. Svedčí o tom aj minulé leto, počas ktorého BVB odmietlo hneď niekoľko zaujímavých ponúk,“ informujú španielski novinári. Najväčší záujemcovia o Pulišičove služby sa momentálne nachádzajú v Anglicku.

„Najväčšími záujemcami o služby Christiana Pulišiča momentálne sú Chelsea a Liverpool. O kúsok viac možno Chelsea, ktorá stále nemôže rátať stopercentne s tým, že nepríde o svojho ťahúňa Edena Hazarda,“ špekulujú vo Fichajes.net. Ak by tento Američan skutočne zmenil dres, Dortmund by mohol na jeho prestupe zarobiť približne 80 miliónov eur.