Main Content

Spoveď Richarlisona o minulosti: Ak by som zavolal políciu, urobili by mi niečo zlé

nedeľa, 2. december 2018 11:53 | Autor: Jakub Vaverka

Richarlison
Richarlison | zdroj: Instagram Everton FC

Richarlison v drese Evertonu patrí medzi najväčšie hviezdy anglickej Premier League. Technicky zdatný Brazílčan má za sebou ale náročnú minulosť, o ktorej sa rozhodol prehovoriť.

Richarlison momentálne patrí medzi najzaujímavejších hráčov v anglickej Premier League. Tento brazílsky reprezentant prehovoril o tom, že kedysi bol jeho život absolútne rozdielny a jeho futbalové začiatky boli sprevádzané rôznymi inými vplyvmi. „Kriminálne aktivity som videl prakticky z môjho okna. Videl som dílerov, ako schovávajú drogy v mojej záhrade. Čo som mohol urobiť? Mal som nebodaj zavolať políciu?“ rozhovoril sa pre portál ​iNews

„Ak by som to urobil, zločinci by mne alebo mojej rodine urobili niečo zlé. Niektorí z nich boli moji priatelia a kedysi sme spolu chodievali von. Boli zapletení v rôznych aktivitách, ktoré zahŕňali drogy a zbrane, ale ja som sa toho nikdy ani nedotkol,“ otvorene hovorí jedna z najväčších hviezd liverpoolskeho Evertonu.

Richarlison prešiel dlhú cestu. „Pred piatimi rokmi som po mojom meste nosil dres Neymara a kopíroval som jeho účes. Dnes s ním hrám v národnom tíme. Mám od neho podpísaný dres, ktorý si chystám vystaviť na stenu. Povedal som Neymarovi, že som jeho veľký fanúšik a on sa začal smiať. Má ma rád ako hráča a aj ako človeka.“

Momentálne sa veľmi často diskutuje o tom, že by mohol Richarlison zmeniť dres. Záujem o jeho služby má niekoľko európskych veľkoklubov. „Bol veľmi blízko k prestupu do Ajaxu, keď to vyzeralo, že by mohol tento klub prebrať tréner Maco Silva. Silva cení jeho kvality a dáva mu príležitosti. Kým to tak bude, Richarlison preňho nechá na ihrisku všetko,“ dodal hráčov agent Renato Velasco.