Main Content

Hodnotenie Slovákov po vysokej výhre nad Kanadou

sobota, 1. december 2018 15:12 | Autor: TASR

Slovenská reprezentácia vo florbale
Slovenská reprezentácia vo florbale | zdroj: TASR

Praha 1. decembra (TASR) - Slovenskí florbaloví reprezentanti úspešne odštartovali svoje účinkovanie na majstrovstvách sveta v Prahe. V sobotňajšom zápase D-skupiny v Aréne Sparta rozdrvili Kanadu 12:3.

hlasy po zápase (zdroj: www.szfb.sk):

Petr Koutný, tréner Slovenska: "S víťazstvom sme samozrejme spokojní, no v žiadnom prípade si nemôžeme dovoliť poľaviť, tak ako počas tretej tretiny za stavu 9:0. Chceme a musíme hrať to, na čom sme sa dohodli, pretože v opačnom prípade sa nám to s inými súpermi môže vypomstiť. Bol to prvý a veľmi dôležitý zápas, ktorý sme zvládli a uvidíme, čo bude ďalej."

Lukáš Řezanina, kapitán Slovenska: "Mali sme dobrý začiatok, no neskôr prišla chvíľa, počas ktorej sme zbytočne poľavili. Z celkového pohľadu sme však väčšinu zápasu hrali to, na čom sme z dlhodobého hľadiska prípravy pracovali."

Ladislav Gál, hráč Slovenska: "Bol to klasický úvodný zápas a je dobré, že sa niektorí z nás rozstrieľali, čo všetkým určite pomôže do ďalších zápasov. Som rád, že po viac ako mesačnej pauze, ktorú spôsobil zranenie, sa mi podarilo streliť dva góly."

 

Ďalší program SR v D-skupine MS:

nedeľa 2. decembra
12.00 SR - Japonsko /Aréna Sparta Podvinný mlýn/

utorok 4. decembra
12.45 SR - Singapur /O2 Aréna/