Main Content

TOP TRANSFER NEWS (30.11.): Odíde Kanté z Chelsea?

piatok, 30. november 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Ngolo Kante
Ngolo Kante | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Kanté na odchode?

Francúzsky stredopoliar N´Golo Kanté podľa dostupných správ prestáva byť spokojný s pozíciou, akú má v systéme trénera Maurizia Sarriho, pričom nezhody medzi touto dvojicou by mohli byť vyústiť k prestupu Kantého smerom z Chelsea.

Dembélé možnosťou pre Liverpool

Francúzsky útočník Ousmane Dembélé ostáva jednou z hlavných možností anglického Liverpoolu na zimné posilnenie ofenzívy. To, či je príchod kanoniera FC Barcelona na Anfield Road reálny, napovie fakt, či The Reds postúpia do osemfinále Ligy majstrov.

Wenger ideálny pre Bayern

Arsene Wenger sa podľa viacerých zdrojov javí ako vhodný adept na post trénera Bayernu Mníchov. Vedenie Bavorov je nespokojné s prácou chorvátskeho kormidelníka Nika Kovača. FCB stráca na čelo ligy stále viac a obhajoba titulu sa veľmi rýchlo môže stať prakticky nereálna.

Možnosťou len odchod

Aktuálne to vyzerá, že pre čilského útočníka Alexisa Sancheza je v Manchestri United jedinou možnosťou odchod. Tento kanonier má dlhodobé problémy s kormidelníkom Josém Mourinhom, ktorý ho sústavne prehliada a dáva priestor iným hráčom.

De Gea chce vyšší plat

Španielsky brankár David De Gea ostane v Manchestri United, ale to len za predpokladu, ak mu predstavitelia Red Devils ponúknu nový kontrakt, ktorý mu garantuje výrazné zvýšenie platových podmienok.

Llorente zvažuje možnosti

Talentovaný stredopoliar Marcos Llorente je nespokojný s tým, že pod vedením trénera Santiaga Solariho dostáva šance len zriedka, preto uvažuje nad tým, že v zimnom prestupovom období odíde na hosťovanie do konca sezóny. Momentálne mu nejde o trofeje, ale o to, aby pravidelne hrával.