Main Content

FOTO: Milujete Harryho Pottera? Dresy Bramptonu Beasts vás chytia za srdce! (fotky vnútri)

štvrtok, 29. november 2018 10:25 | Autor: Jakub Vaverka

Thumbnail
FOTOGALÉRIA: Tretia sada dresov Brampton Beasts v motívoch Harryho Pottera | zdroj: Instagram

Značná časť najmä mladšej generácie bola ovplyvnená čarodejníckou ságou menom Harry Potter. Svet mágie vtiahol do svojich tajov mnohých z nich. Fanúšikmi jazvou poznačeného kúzelníka sú podľa všetkého aj predstavitelia kanadského hokejového tímu Bramptonu Beasts. 

Brampton Beasts pochádza z kanadskej provincie Ontario a svoje zápasy hráva v ECHL. Spolupracuje s Ottawou Senators, kde už neraz dostali priestor viacerí talentovaní hráči, ktorí sa v dobrom svetle ukázali práve v Bramptone.

Klub, ktorý oficiálne vznikol iba v roku 2013, dal o sebe vedieť vďaka originálnemu odprezentovaniu tretej sady dresov, ktorá je venovaná celosvetovému fenoménovi Harrymu Potterovi.

Beasts zverejnili tieto dresy priam v ideálnom čase. V závere novembra sa totiž dostal do kín film Fantastické zvery - Grindelwaldove zločiny, ktorý je taktiež situovaný v magickom svete Harryho Pottera. Niet sa preto čo čudovať, že tretia sada Bramptonu sa automaticky stala veľkým hitom a tento pomerne neznámy celok spopularizovala po celom svete.