Main Content

TOP TRANSFER NEWS (28.11.): Jamés Rodriguez do Arsenalu?

streda, 28. november 2018 10:30 | Autor: Jakub Vaverka

James Rodriguez
James Rodriguez | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Fabregas na lane AC Miláno

Vedenie talianskeho AC Miláno verí, že sa mu v zimnom prestupovom období podarí získať španielskeho stredopoliara Cesca Fabregasa, ktorému sa nedarí v londýnskej Chelsea. Informácie priniesli noviny Corriere dello Sport.

Ajax bude zarábať

Španielsky denník Mundo Deportivo prišiel s informáciou, podľa ktorej je Ajax Amsterdam na predaji Frenkieho De Jonga a Matthijsa De Ligta zarobiť dokopy 140 miliónov eur. Medzi najväčších záujemcov o túto dvojicu patria Barcelona a Manchester City.

Neymar nie je pre Barcelonu dobrý

V posledných dňoch sa opäť špekulovalo o tom, že by sa mohol brazílsky útočník Neymar vrátiť do Barcelony. Legendárny kouč Louis Van Gaal ale prehlásil, že tento kanonier PSG nie je tímový hráč, a tým pádom nie je pre FCB dobrý.

Jamés do Arsenalu?

Kolumbijský reprezentant Jamés Rodriguez, ktorý sa nechce vrátiť do Realu Madrid, ale ani ostať v Bayerne Mníchov, by sa vraj mohol sťahovať do londýnskeho Arsenalu. Kanonieri by vraj za jeho služby mohli zaplatiť 60 miliónov eur. Informoval denník Don Balon. 

Fabinho neodíde v januári

Plátok Le10Sport hlása, že brazílsky stredopoliar Fabinho, ktorý sa nedokázal po prestupe z AS Monako adaptovať v Liverpoole, ostane na Anfield Road minimálne do konca sezóny a v januári nepôjde ani hosťovať.

Isco chce odísť

26 – ročný stredopoliar Isco nie je spokojný s tým, že upadol do nemilosti trénera Realu Madrid Santiaga Solariho a rád by zmenil dres. Isco má dostatok kvalít na to, aby patril do základnej zostavy prakticky kdekoľvek v Európe, ale v Madride to zrejme nebude. Informoval Don Balon.