Main Content

Khabiba Nurmagomedova láka možnosť nastúpiť proti Mayweatherovi

utorok, 27. november 2018 14:40 | Autor: TASR

Khabib Nurmagomedov
Khabib Nurmagomedov | zdroj: TASR

Moskva 27. novembra (TASR) - Ruský MMA zápasník a úradujúci šampión UFC v ľahkej váhe Rus Chabib Nurmagomedov v pondelok vyhlásil, že jeho potenciálny súboj s nezdolaným boxerom Floydom Mayweatherom by priniesol viac atraktivity a zaujímavosti ako jeho októbrový zápas s Conorom McGregorom. Informovala o tom agentúra AFP.

"Nás súboj bude omnoho zaujímavejší. Dvaja neporazení bojovníci a možnosť zistiť, ktorý z nich padne alebo urobí krok späť," povedal Nurmagomedov na tlačovej konferencii v Moskve, kde spustil aj predaj svojej autobiografie.

Prezident UFC Dana White však upozornil, že v prípade, ak by sa naozaj stretli, tak by to mohlo byť len podľa pravidiel zmiešaných bojových umení a nie boxu, ako tomu bolo v prípade McGregora.

Tridsaťročný Dagestanec spoločne s árskym bojovníkom majú momentálne zákaz činnosti od Nevadskej atletickej komisie (NSAC) za ich pozápasové incidenty na UFC 229 v Las Vegas. NSAC uskutoční oficiálne disciplinárne vypočutie 10. decembra, kým budú môcť znovu bojovať.