Main Content

Miškovec šokoval Zvolen, líder tabuľky prehral rozdielom triedy

nedeľa, 25. november 2018 20:35 | Autor: TASR

Hokejisti Miškovca
Hokejisti Miškovca | zdroj: TASR

Miškovec 25. novembra (TASR) - Hokejisti Miškovca privítali na domácom ľade lídra zo Zvolena

Na začiatku zápasu sa hralo vo vysokom tempe, útoky sa striedali na oboch stranách. Postupom času sa však hra spomalila, výraznejšie príležitosti na skórovanie neprichádzali. Najväčšiu mal v 20. minúte domáci Loiseau, gól však nedal.

Prvá polovica druhého dejstva vyšla hráčom Miškovca a tromi gólmi dokonale zaskočili vedúci celok ligovej tabuľky. Postupne sa presadili Miskolczi, Vas a Magosi. Domáci mohli svoj náskok zvýšiť, no ďalšie dve dobré príležitosti nevyužili.

V úvode tretej tretiny si oba tímy vypracovali šance na strelenie gólu, brankári Adorján a Skapski však odolávali. Gól nepriniesli ani presilové hry Miškovca a Zvolena. Šesť minút pred koncom odvolali hostia brankára, no inkasovali štvrtýkrát, keď skóroval Slovák. Domáci sa tak postarali o najväčšie prekvapenie 26. ligového kola.

DVTK Jégesmedvék Miškovec - HKM Zvolen 4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
Góly: 21. Miskolczi (Vas, Szirányi), 24. Vas (Galanisz), 28. Magosi (Harrison, Loiseau), 59. Slovák. Rozhodovali: Korba, Snášel, Smrek, Gajan, vylúčení: 3:4 na 2 minúty, navyše Růžička (Zvolen) 10 min osobný trest, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, 1100 divákov.