Main Content

Vladimír Weiss do Slovana Bratislava?

sobota, 24. november 2018 10:33 | Autor: Jakub Vaverka

Vladimír Weiss ml.
Vladimír Weiss ml. | zdroj: © TASR

Uplynulé dní v slovenskom futbale patria Vladimírovi Weissovi. Po tom, čo mu tréner Pavel Hapal nedal šancu proti Česku, rozhodol sa, že skončí s reprezentáciou. Kariéra tohto stredopoliara by mohla nabrať zaujímavý smer.

Vladimír Weiss podľa svojich slov v slovenskej reprezentácii skončil. Minimálne, kým bude pri kormidle český kormidelník Pavel Hapal. K rozhodnutiu nášho stredopoliara sa vyjadrila široká futbalová verejnosť. Ako jeden z posledných pridal svoj názor majiteľ bratislavského Slovana Ivan Kmotrík.

Pre slovenský denník Plus Jeden Deň prehovoril o tom, čo si myslí. „Veľmi mi neprináleží hodnotiť rozruch okolo Vlada. Môj názor je, že šancu dostať mal.“ Podľa Kmotríka je tento 29 – ročný hráč platným futbalistom pre národný tím.

Následne slovenský futbalový mecenáš prekvapil, keď naznačil, aké má s Vladimírom Weissom plány on sám. „Za rok či za dva, príde k nám,“ stručne prehlásil. Ak by sa skutočne Weiss presťahoval do slovenskej najvyššej súťaže, nepochybne by patril medzi najväčšie marketingové lákadlá Fortuna ligy.

„Má pomaly 29 rokov, do veľkoklubu sa už nepredá. U Arabov má dobrú zmluvu, nemá potrebu sa niekde zrážať a riskovať zranenie,“ dodal Ivan Kmotrík starší.