Main Content

Romelu Lukaku: Máš problém s Mourinhom? Vyrovnaj sa s tým!

piatok, 23. november 2018 10:09 | Autor: Jakub Vaverka

Romelu Lukaku
Romelu Lukaku | zdroj: TASR

Romelu Lukaku v rozhovore bráni portugalského trénera Manchestru United Josého Mourinha, ktorý má údajne zlý vzťah s viacerými hráčmi Red Devils.

V prebiehajúcom ročníku sa vo veľkom píše o komplikovanom vzťahu trénera Josého Mourinha s viacerými hráčmi Manchestru United. Reč je hlavne o Marcusovi Rashfordovi, Anthonym Martialovi, Lukeovi Shawovi, Paulovi Pogbovi či Juanovi Matovi.

Tieto reči sa nepáčia belgickému útočníkovi Romeluovi Lukakuovi, ktorý je na strane kormidelníka. „Mourinho má dobrý vzťah s hráčmi,“ začal tento urastený zakončovateľ pre Bleacher Report. „Aby som bol úprimný, naozaj nevenujem pozornosť jeho vzťahu s ostatnými hráčmi.“

„Nemyslím si, že je to niečo, čo by sa ma malo dotýkať. Ak máš s Mourinhom problém, tak sa s tým vyrovnaj, si dospelý muž,“ tak to vidí niekdajší útočník londýnskej Chelsea či liverpoolskeho Evertonu.

Lukaku ďalšiu diskusiu na túto tému nepodporil, práve naopak, jeho podpora patrí často kritizovanému trénerovi Mourinhovi. Po rozsiahlych diskusiách o konci The Special One na lavičke United to vyzerá, že „Mou“ ostane vo funkcii minimálne do konca ročníka.