Main Content

TOP TRANSFER NEWS (22.11.): Škriniar, Neymar, Salah, Bolt, Bale či Hazard

štvrtok, 22. november 2018 11:11 | Autor: Jakub Vaverka

Usain Bolt
Usain Bolt | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Salah za 250M

Španielsky denník Marca prišiel s informáciou, podľa ktorej, ak by malo vedenie FC Barcelona v úmysle kúpiť egyptského útočníka Mohameda Salaha, museli by si Katalánci pripraviť na jeho kúpu 250 miliónov eur. Liverpool svoju najväčšiu hviezdu predávať nehodlá.

Škriniar do Chelsea?

Podľa anglického bulvárneho denníka The Sun je londýnska Chelsea ďalším klubom, ktorý by mohol v januárovom prestupovom okne zabojovať o služby slovenského stredného obrancu Milana Škriniara z talianskeho Interu Miláno.

Rashford myslí na Real

The Sun píše, že ak anglický reprezentant Marcus Rashford nezačne pravidelne nastupovať za Manchester United, začne sa pohrávať s myšlienkou odchodu do Realu Madrid, ktorý sa o jeho služby dlhodobo zaujíma.

Neymarov návrat?

Goal.com informuje, že brazílsky kanonier Neymar si chce vynútiť koniec v Paríži Saint – Germain, aby sa mohol po konci prebiehajúceho ročníka vrátiť do Barcelony, ktorú v lete 2017 opustil za rekordných 222 miliónov eur.

Bale za Hazarda?

Katalánsky denník Sport prišiel s informáciou, podľa ktorej je Real Madrid tak zapálený získaniu Edena Hazarda z Chelsea, že sú šéfovia Bieleho Baletu ochotní londýnskemu veľkoklubu ponúknuť na výmenu Garetha Balea.

Bolt a Sivasspor?

Turecký novinár Baris Yurduseven informoval, že jamajský šprintér Usain Bolt je blízko k dohode s prvoligovým tureckým klubom Sivasspor. Bolt chce profesionálne hrávať futbal aj napriek tomu, že sa v Austrálii nedohodol na podmienkach kontraktu.