Main Content

Arsenal ide po Dembélém: Kanonieri majú tajnú zbraň!

štvrtok, 22. november 2018 10:00 | Autor: Jakub Vaverka

Ousmane Dembélé
Ousmane Dembélé | zdroj: TASR

Francúzsky útočník Ousmane Dembélé sa v Barcelone dostal do náročnej situácie. Pomocnú ruku by mu mohol už v zimnom transferovom okne podať londýnsky Arsenal.

Londýnsky Arsenal je podľa dostupných informácií najväčším favoritom na získanie kritizovaného francúzskeho útočníka Ousmanea Dembélého. Katalánci minuli v roku 2017 na kúpu tohto mladíka takmer 150 miliónov eur, hovorí sa, že by ho mohli predať za dve tretiny tejto čiastky.

Vedeniu FCB sa nepáči, že Dembélé hráva často videohry, na tréningy chodí vyčerpaný a často mešká. Vo veľkom sa špekuluje, že by mohol opustiť Barcu už v januárovom transferovom okne. „Arsenal má tajnú zbraň v boji o Ousmanea Dembélého,“ píše britský plátok Daily Mirror.

„Šéfovia Kanonierov chcú použiť útočníka Pierrea – Emericka Aubameyanga, ktorý má s Ousmaneom Dembélém veľmi blízky vzťah od pôsobenia v Borussi Dortmund,“ píše sa v oficiálnom znení článku.

„V Nemecku ich zblížil fakt, že obaja hovorili po francúzsky. Aubameyang by mohol byť kľúčom ku kúpe Dembélého,“ tvrdia anglickí novinári. Barcelona podľa posledných správ Dembélého predať nechce, ale ak sa tento Francúz nepolepší, z klubu zrejme skôr či neskôr odíde.