Main Content

TOP TRANSFER NEWS (21.11.): Pulišič do Bayernu Mníchov?

streda, 21. november 2018 08:26 | Autor: Jakub Vaverka

Christian Pulisic
Christian Pulisic | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bayern v hre o Pulišiča

Zdroj menom Sports Illustrated informuje, že nemecký majster Bayern Mníchov v roku 2019 zabojuje o amerického reprezentanta Christiana Pulišiča. Pulišič dlhodobo podáva skvelé výkony v drese konkurenčného Dortmundu.

Barca nebude nakupovať v LFC

Cadena Ser hlása, že počas kúpy Coutinha sa Barcelona dohodla s Liverpoolom na tom, že do roku 2021 nebude kupovať žiadnych hráčov z Anfield Road. The Reds sa totiž nepáčilo, že FCB loví najväčšie liverpoolske hviezdy.

Chelsea v hre o Martiala

Podľa anglickej televízie Sky Sports sa londýnska Chelsea zapojila do prestupovej hry o francúzskeho reprezentanta Anthonyho Martiala, ktorý sa stále s Manchestrom United nedohodol na novom kontrakte.

De Jong za 75M

Daily Mirror tvrdí, že ak chce anglický majster Manchester City získať holandského mladíka Frenkieho De Jonga z Ajaxu Amsterdam, bude si musieť na jeho kúpu pripraviť prinajmenšom sedemdesiatpäť miliónov libier.

Mata váha

Americká televízia ESPN informuje, že rokovania španielskeho stredopoliara Juana Matu s Manchestrom United o novom kontrakte sa momentálne dostali na mŕtvy bod a momentálne je nejasné, kedy budú pokračovať.

Drinkwater odísť nechce

Anglický stredopoliar Danny Drinkwater nie je spokojný s tým, že v Chelsea prakticky nehráva, ale podľa Daily Mail sa nikam nechystá prestupovať. Práve naopak, rád by koučovi Mauriziovi Sarrimu ukázal, že má na to, aby dostal príležitosť.