Main Content

TOP TRANSFER NEWS (20.11): Eriksen, Rashford či Pogba

utorok, 20. november 2018 09:33 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Real Madrid chystá investície

Bulvárny plátok The Sun prišiel s informáciou, podľa ktorej bude úradujúci víťaz Ligy majstrov Real Madrid bojovať v nasledujúcom kalendárnom roku o získanie Marcusa Rashforda z Manchestru United a Christiana Eriksena z Tottenhamu Hotspur.

Pogba sa približuje

Plátok menom The Metro informuje, že francúzsky reprezentant Paul Pogba je opäť o krôčik bližšie k návratu do talianskeho Juventusu Turín. Pogba je stále hráčom Manchestru United, ale netají sa tým, že by sa rád vrátil do Talianska.

Chelsea v hre o Wilsona

Denník the Mirror,vo svojom najnovšom vydaní, špekuluje o tom, že londýnska Chelsea je naďalej v hre o ambiciózneho zakončovateľa Calluma Wilsona, ktorý podáva dlhodobo kvalitné výkony v drese AFC Bournemouth.

Fornals do Arsenalu?

Záložník Pablo Fornals, ktorý dal v tejto sezóne o sebe vedieť v drese Villarrealu, sa ocitol pod drobnohľadom londýnskeho Arsenalu, píše the Sun. Kanonieri si budú musieť na jeho kúpu pripraviť minimálne 17,8 milióna libier.

Morenov odchod?

Turecký plátok menom Fotomac hlása, že obranca Alberto Moreno by mohol v januárovom transferovom okne opustiť anglický Liverpool a zamieriť do Fenerbahce Istanbul, kde by bol spoluhráčom nášho Martina Škrtela.

Solanke je trpezlivý

Anglický útočník Dominic Solanke je trpezlivý, i keď v Liverpoole dostáva priestor na ihrisku len sporadicky. O prestupe inam momentálne neuvažuje. „Jurgen Klopp je skvelý manažér, vie, čo robí, vie správne narábať s ľuďmi,“ myslí si odchovanec Chelsea.