Main Content

TOP TRANSFER NEWS (19.11.): Aaron Ramsey do Juventusu Turín?

pondelok, 19. november 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Aaron Ramsey
Aaron Ramsey | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ramsey do Juventusu?

The Sun píše, že ak Aaron Ramsey odíde do turínskeho Juventusu, ktorý sa o jeho služby eminentne zaujíma, bude od budúcej sezóny zarábať 10,4 milióna libier za rok. V Arsenale tento Walesan s určitosťou nezostane.

Wenger radí PSG

Aaron Ramsey by sa za istých okolností mohol sťahovať aj do Paríža, píše The Times. Bývalý tréner Arsenalu Arsene Wenger mal vedeniu tamojšieho PSG poradiť, aby sa zapojilo do prestupového boja o tohto waleského reprezentanta.

Young sa uskromní

Veterán Ashley Young je pripravený podpísať menej výhodný kontrakt s Manchestrom United, aby sa nemusel po konci prebiehajúceho ročníka sťahovať niekam inam. The Sun píše, že Young by kariéru rád dohral práve na Old Trafford.

Baillyho nejasná budúcnosť

Podľa The Sun je momentálne budúcnosť kremenitého obrancu Erica Baillyho v Manchestri United nejasná. Stopéra čakajú rozhovory s klubovými šéfmi o tom, čo bude pre obe zainteresované strany najlepším riešením.

Mourinho možno odíde

The Sun potvrdzuje, že stále nie je isté, či bude tréner José Mourinho súčasťou Manchestru United aj v nasledujúcom ročníku. Red Devils nástoja na tom, aby Portugalčan so svojím tímom skončil v TOP 4 Premier League, inak dostane výpoveď.

Otamendi v otáznikoch

Neistá je taktiež budúcnosť argentínskeho obrancu Nicolasa Otamendiho, ktorý má v pláne konverzáciu so španielskym trénerom Manchestru City Pepom Guardiolom. Otamendimu sa podľa The Sun nepáči, že nehráva pravidelne.