Main Content

TOP TRANSFER NEWS (17.11.): Jamés Rodriguez a Premier League?

sobota, 17. november 2018 10:17 | Autor: Jakub Vaverka

James Rodriguez
James Rodriguez | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Juventus favoritom

Taliansky portál Calciomercato informuje, že šampión Juventus Turín je favoritom na získanie Jadona Sancha, ktorý podáva perfektné výkony v drese nemeckej Borussie Dortmund. Juve vraj plánuje Nemcom ponúknuť 60 miliónov eur.

Manchester City sa neobáva

Sky Sports News hlásajú, že vedenie Manchestru City nepochybuje o tom, že talentovaný mladík Phil Foden predĺži kontrakt a spojí najbližšie roky svojej kariéry s veľkoklubom z Etihad Stadium. Citizens chcú dohodu dotiahnu už čoskoro.

Jamés do Anglicka?

Britský plátok Daily Mirror prišiel s informáciou, podľa ktorej by kolumbijský reprezentant Jamés Rodriguez rád hrával od nasledujúcej sezóny v anglickej Premier Leagu. Jamés je momentálne na hosťovaní z Realu Madrid v Bayerne Mníchov.

Isco do Manchestru City?

Španielsky stredopoliar Isco by mohol v dohľadnej dobe opustiť Real Madrid, píše denník Mundo Deportivo. Dôvodom je fakt, že tento 26 – ročný záložník pod Santiagom Solarim prakticky vôbec nehráva. Záujem o jeho služby má Manchester City. 

Clyne možno odíde

Anglický obranca NathanieL Clyne je veľmi blízko k odchodu z Anfield Road, hlása regionálny plátok Liverpool Echo. Clyne nie je spokojný s tým, že pravidelne nehráva, pričom záujem o jeho služby je vo viacerých anglických kluboch.

Schick chce ostať

V posledných dňoch sa vo veľkom špekulovalo o tom, že by český útočník Patrick Schick mohol skončiť v talianskom AS Rím a zamieriť do anglickej Premier League. Čech sa ale večné mesto momentálne opúšťať nechystá.