Main Content

Hlasy hráčov a trénerov po vysokej výhre Slovenska nad Ukrajinou

piatok, 16. november 2018 22:57 | Autor: TASR

Hlasy po zápase Slovensko - Ukrajina
Hlasy po zápase Slovensko - Ukrajina | zdroj: TASR

Slovenská futbalová reprezentácia vstúpila do novej éry pod taktovkou trénera Pavla Hapala správnou nohou, keď pred domácimi fanúšikmi porazila silnú reprezentáciu Ukrajiny vysoko 4:1. V treťom zápase Ligy národov sa presadili na našej stranke Rusnák, Kucka, Zreľák a Mak. Prečítajte si reakcie hráčov a trénerov po zápase.

Hlasy po zápase

Pavel Hapal, tréner SR: "Sú to krásne pocity. Chceli sme vyhrať, ale nečakali sme, že to bude takýmto rozdielom. Boli sme pri chuti, chceli sme strieľať. Som rád, že hráči duel odpracovali, 'odmakali' a boli sme zaslúžene odmenení štyrmi gólmi. V Prahe to pre mňa bude špecifický zápas, chceme zostať v tejto skupine, chcem zvíťaziť a urobíme pre to všetko."

Albert Rusnák, stredopoliar a strelec prvého gólu SR /RTVS/: "Chceli sme sa naladiť pred zápasom s Českom, v ktorom pôjde o všetko. Podali sme dobrý výkon smerom dopredu aj dozadu. Všetci odviedli takú robotu, akú od nás chcel tréner. Ja som hrával na tomto poste pod Hapalom aj v 21-tke, s voľnosťou chodiť do stredu a v defenzíve si pokryť svoju stranu. Dnes si ešte môžeme užiť víťazstvo, ale od zajtra sa už musíme pripravovať na zápas s Českom, pretože keď ten nevyhráme, akoby sa toto víťazstvo anulovalo."

Róbert Mak, stredopoliar a strelec štvrtého gólu SR: "Som rád, že som opäť skóroval v reprezentácii. Posledné šance, ktoré som mal, som nevyužil. Chcel som hlavne pomôcť mužstvu, pretože sme toto víťazstvo potrebovali. V Prahe potrebujeme zvíťaziť a po výhre 4:1 nad Ukrajinou sa nám pôjde do Česka lepšie. Keď podáme rovnaký výkon, nemáme sa čoho báť."

Adam Zreľák, útočník a strelec tretieho gólu SR: "Som veľmi rád, že som po dlhom čase späť, že mi dal tréner dôveru, dal som gól a pomohol som chlapcom."

Miroslav Stoch, stredopoliar RS: "Cítil som sa výborne a ešte lepšie, že sme vyhrali a dobre sme sa naladili pred kľúčovým zápasom s Českom."

Článok aktualizujeme