Main Content

TOP TRANSFER NEWS (16.11.): Ibrahimovič a AC Miláno?

piatok, 16. november 2018 13:04 | Autor: Jakub Vaverka

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Ibrahimovič do AC?

Portál Calciomercato prišiel s informáciou, podľa ktorej bude agent Zlatana Ibrahimoviča Mino Raiola rokovať s AC Miláno o hosťovaní svojho klienta v Serie A. Los Angeles Galaxy, kde momentálne Ibrahimovič pôsobí, totiž už sezónu skončilo.

Bitka o Tonaliho

Juventus Turín chce zamedziť záujmu Chelsea a Interu Miláno o osemnásťročného Tonaliho tým, že mu ponúkne profesionálny kontrakt. Tuttosport informoval, že Stará Dáma by ho následne poslala na hosťovanie do Brescie.

Spokojný Witsel

Axel Witsel, belgický reprezentant, ktorý predvádza v tejto sezóne výborné výkony v drese nemeckej Borussie Dortmund prehlásil, že rozhodnutie prestúpiť do kádra BVB patrí medzi jeho najlepšie v celej profesionálnej kariére.

Mourinho sleduje Tobyho

Britská tlač priniesla informácie, podľa ktorých počas reprezentačnej prestávky tréner Manchestru United José Mourinho sleduje belgického obrancu Tobyho Alderweirelda, ktorý je stále hráčom londýnskeho Tottenhamu.

Michy sa predčasne nevráti

Špekulácie o tom, že by sa belgický útočník Michy Batshuayi mohol predčasne vrátiť do londýnskej Chelsea sa nezakladajú na pravde. Belgičan je momentálne na hosťovaní v španielskej Valencii, kde by mal ostať do konca sezóny.

Arnautovič na odchode?

Bulvárny plátok The Sun tvrdí, že rakúsky reprezentant Arnautovič sa nevie dohodnúť s vedením londýnskeho West Hamu United na novom kontrakte, čo podporuje špekulácie, ktoré hovoria o tom, že by mohol v dohľadnej dobe zmeniť dres.