Main Content

Juventus chystá prestup zimy: Ponúka hráčov i desiatky miliónov!

pondelok, 12. november 2018 12:44 | Autor: Timotej Gašper

Hráči Juventusu Turín
Hráči Juventusu Turín | zdroj: TASR

Turínsky klub by chcel v najbližšom období priviesť do svojho tímu hviezdu svetových parametrov, za ktorú ponúka astronomickú čiastku a jedného zo svojich hráčov.

Podľa talianskych i anglických médií je Juventus pripravený podať ponuku na Paula Pogbu z Manchestru United. Okrem čiastky približne 60 miliónov eur však Juventus plánuje pridať aj jedného zo svojich dôležitých hráčov. Podľa plátku Express by mohlo ísť o jedného z trojice Mandžukič, Alex Sandro alebo Medhi Benatia.

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Športový riaditeľ Juventusu, Fabio Paratici, má plánovať reálnu ponuku už na najbližší január, keďže Pogbova situácia v Manchestri je po nevydarenom vstupe do sezóny pomerne nejasná. Ostatné médiá tvrdia, že práve zlá forma klubu a zároveň hráča môže prinútiť vedenie United k predaju aj za rozumnejšiu cenu. Pogba sa v posledných týždňoch už dvakrát postavil svojmu bývalému klubu, keďže Manchester United a Juventus na seba narazili v skupinovej fáze Ligy majstrov. 

Po otázke, ako to vyzerá s jeho návratom na Alliant Stadium, sa Paul vyjadril: „Kto vie? Teraz som hráč United. Hovorí sa o tom veľmi veľa, no aktuálne som rád, že hrám za Manchester United,“ okomentoval nejasne situáciu Pogba.

K gigantickému prestupu môže napomôcť rovno viacero faktorov. Mourinho dlhodobo pokukuje po vystužení ofenzívy i defenzívy, preto by sa mu posila ako Benatia či Alex Sandro stopercentne zišla, nehovoriac o robustnosti i skúsenostiach Maria Mandžukiča. Ďalším faktorom môže byť fakt, že Pogba sa neraz vyjadril o sne hrať spolu s Cristianom Ronaldom.