Main Content

Stávka bratov Hazardovcov: O čo Thorgan a Eden hrajú?

nedeľa, 11. november 2018 10:00 | Autor: Jakub Vaverka

Romuelu Lukaku, Eden Hazard
Romuelu Lukaku, Eden Hazard | zdroj: TASR

Eden Hazard patrí medzi najlepších hráčov Premier League v drese Chelsea, Thorgan Hazard hviezdi v drese Borussie Monchengladbach. Málokto vie, že belgické hviezdy medzi sebou každoročne uzatvoria veľmi zaujímavú stávku.

Thorgan Hazard bol dlho kmeňovým hráčom londýnskej Chelsea, ale v prvom mužstve šancu nedostal a v roku 2015 definitívne prestúpil do nemeckej Borussie Monchengladbach. V Bundeslige pookrial, dostal priestor a za skvelé výkony si vyslúžil taktiež pozvánku do reprezentácie.

Mladší z bratov Hazardovcov prezradil, že so svojím bratom Edenom každoročne uzavrie zaujímavú stávku. „Už roky medzi nami prebieha súťaž,“ prináša jeho slová Daily Mail. „Ten z nás, ktorý skóruje v sezóne menej gólov, pozve toho druhého na večeru.“

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Thorgan následne dodal, že ďalší člen Hazardovského klanu, Kylian, ktorý nastupuje vo výbere belgického klubu Cercle Bruggy, by sa čoskoro mohol stať súčasťou tejto tradície, ktorú si osvojili Eden s Thorganom.

Kylian je kmeňovým hráčom Chelsea, avšak je nejasné, či dostane v nasledujúcich rokoch priestor. Vo veľkom sa hovorí, že v dohľadnej dobe by mohla byť obnovená aj spoluhráča Edena s Thorganom. Obaja spolu momentálne nastupujú v belgickej reprezentácii.