Main Content

Ramsey má odmietnuť gigantov: Láka ho exotická destinácia

piatok, 9. november 2018 12:24 | Autor: Timotej Gašper

Aaron Ramsey
Aaron Ramsey | zdroj: TASR

Sun Sport prišiel s informáciou, podľa ktorej sa prestupová situácia ohľadom waleského záložníka môže rýchlo zvrtnúť, keďže do boja vstúpili exotické končiny.

Médiá ešte skôr informovali, že Arsenal neponúkne Ramseymu nový kontrakt a hráč tak bude po aktuálnej sezóne k dispozícií zadarmo. Do boja sa tak okamžite vložili celky ako Manchester United, Tottenham, Liverpool či Bayern Mníchov, no je možné, že 27-ročný stredopoliar skončí úplne niekde inde.

Ako doplnil správu Goal.com, Ramsey je naklonený k odchodu do čínskej Super League, kde je oň eminentný interes. Kluby z ďalekého východu chystajú ďalšiu vlnu výrazných nákupov pre spopulárnenie tamojšej ešte stále exotickej destinácie, čoho súčasťou sa má stať práve Aaron Ramsey. Oficiálne rokovania ohľadom nového klubu môže Ramsey načať už v januári, no píše sa, že okrem Bayernu či anglických gigantov sa do boja chce zapojiť i Barcelona, Juventus či Real Madrid. Napriek tomu, že Ramsey má veľkú kvalitu aj vek na to, aby pokojne načal novú éru svojej kariéry, je veľmi možné, že opäť vyhrajú čínske peniaze nad prekonávaním cieľov. 

Bude veľmi zaujímavé sledovať vývin Ramseyho situácie, keďže v napätí ohľadom jeho rozhodnutia sú azda všetky európske veľkokluby, ktoré však musia veľmi dôkladne pripraviť waleskému reprezentantovi ponuku, ktorá ho zaujme viac ako milióny z Číny.