Main Content

Calciomercato: Škriniar a Icardi by mali zostať v Interi

piatok, 9. november 2018 10:41 | Autor: Jakub Vaverka

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

V posledných týždňoch sa vo veľkom špekuluje o tom, že taliansky klub Inter Miláno môže prísť o služby dvoch veľkých opôr Milana Škriniara a Maura Icardiho. To sa predstaviteľom čierno – modrých ani zďaleka nepáči.

Slovenský obranca Milan Škriniar je spájaný s odchodom zo San Sira prakticky od letného prestupového obdobia. Nie je tajomstvom, že sa o jeho služby zaujímajú európske veľkokluby ako FC Barcelona, Manchester United či Manchester City.

V podobnej situácii je argentínsky reprezentant a kapitán Interu Miláno Mauro Icardi. Tohto skúseného bombardéra dlhodobo lanári Real Madrid a taktiež niekoľko bohatých klubov z anglickej Premier League.

Inter Miláno ale nehodlá prísť ani o jednu zo svojich veľkých opôr. „Čierno – modrí sú sebavedomí a veria, že Milan Škriniar a aj Mauro Icardi podpíšu nové zmluvy,“ píše sa v reporte talianskeho portálu Calciomercato.

„Aj napriek tomu, že záujem zo zahraničia je enormný, klub zo San Sira nepanikári. Škriniar vo svojej zmluve výkupnú klauzulu nemá, Icardi áno, ale v celej situácii to nehrá rozhodujúcu rolu,“ informujú talianski novinári.

„Očakáva sa, že nový kontrakt prinesie Icardimu ročný plat vo výške šesť miliónov eur, pričom slovenský reprezentant dostane ponuku, ktorú by mu mala garantovať rovné štyri milióny eur,“ zakončili redaktori tohto plátku.