Main Content

Hlasy hráčov a trénerov po zápase Slovensko - Švajčiarsko

štvrtok, 8. november 2018 19:12 | Autor: TASR

Craig Ramsey
Craig Ramsey | zdroj: TASR

Slovenská hokejová reprezentácia prehrala v úvodnom zápase Nemeckého pohára so Švajčiarskom 2:3. Prečítajte si hlasy hráčov a trénerov po zápase.

hlasy po zápase:

Craig Ramsay, tréner SR: "Odohrali sme dobrú prvú tretinu, podali sme solídny výkon a celkom sme kontrolovali puk v útočnom pásme. Dostali sme sa do vedenia, keď sme využili strelu z prvej a teč, o čom sme pred zápasom hovorili. No niekedy sa to veľmi rýchlo zmení. V druhej tretine sme nehrali vôbec dobre. Iba sme sa pozerali, ako hrajú. Dobre pokrývali ľad, v každom výpade mali štvoricu hráčov, dostali nás pod tlak a my sme nezareagovali tak, ako sme mali. Začali sme robiť fauly a to nemôžeme. Veľmi ma sklamali presilovky."

Marcel Haščák, strelec druhého gólu SR: "Začali sme veľmi dobre, no potom sme dostali dva góly. Podarilo sa nám vyrovnať, ale spravili sme zbytočný faul a dostali sme tretí gól. To nás dnes stálo víťazstvo. V druhej tretine sme mali hrať tak ako v tej prvej, ale tá je pre nás vždy nejaká kritická."

Jaroslav Janus, brankár SR: "Prvá tretina bola výborná. Myslím si, že sme ich k ničomu nepustili, dobre sme korčuľovali, dali sme gól a dostali sme sa na koňa. Škoda, že to súper v druhej tretine otočili, ale myslím si, že tam bol lepší. Mrzí nás to, mali sme blízko aj k remíze, boli tam šance, ale súper si to postrážil."

Michal Sersen, kapitán SR: "Myslím si, že úvodnú tretinu sme mali celkom dobrú a veľa sme Švajčiarom nedovolili. V druhej sa obrazy hry otočil, mali sme tam trošku zbytočné straty pukov, vedeli sme, že máme ďaleko striedačku, chceli sme to hrať jednoducho, ale nedarilo sa nám dostať do ich obranného pásma. V tretej sa nám podarilo vyrovnať, čo bolo super, ale prišlo oslabenie, oni to zohrali veľmi dobre a rýchlo a dali gól, ktorý rozhodol o zápase."

Marek Ďaloga, obranca SR: "Do zápasu sme vstúpili tak ako nám tréner kázal, mali sme tam šance, aby sme zvýšili náskok. No potom akoby sme sa uspokojili a druhú tretinu sme začali horšie, z čoho pramenili aj tie dva góly, ktoré sme dostali."

Ďalší program zápasov Nemeckého pohára 2018:

8. novembra 19.00 h Nemecko - Rusko

10. novembra 13.30 h Nemecko - Švajčiarsko

10. novembra 17.00 h Rusko - SLOVENSKO

11. novembra 11.00 h Švajčiarsko - Rusko

11. novembra 14.30 h Nemecko - SLOVENSKO