Main Content

VIDEO: Škriniar vygumoval Barcelonu. Spalletti prezradil jeho cenu

streda, 7. november 2018 14:56 | Autor: Martin Gregor

Milan Škriniar, Luciano Spalletti
Milan Škriniar, Luciano Spalletti | zdroj: TASR

Kým v zápase na Camp Nou mal Milan Škriniar prsty v dvoch gólov Barcelony, počas odvety na San Siro predviedol v utorok bezchybný výkon a viacerými vyhranými kľučovými súbojmi potvrdil, že patrí k najperspektívnejších futbalových obrancov súčasnosti.

Po výbornom výkone 23-ročného rodáka zo Žiaru nad Hronom vyhlásil kormidelník Nerazurri Luciano Spalletti, že cena Škriniara je aspoň 100 miliónov eur. Ak by mala oňho záujem Barcelona vraj by musela pridať ešte 20 miliónov eur navyše ako sprepitné. A ak by sa ohlásil Real, tak až 40. 

VIDEO: Najlepšie momenty Škriniara proti Barcelone

,,Na mieste Barcelony by som zaňho ponúkol 120 miliónov a povedal, že 20 miliónov je bonus navyše. Byť Realom Madrid, ponúknem 140 miliónov,“ citoval Spallettiho portál football-italia.net.

Inter je po remíze s Barcelonou na druhej priečke skupiny. Na Blaugranas stráca 3 body, no má trojbodový náskok pred tretím Tottenhamom Hotspur. Kľúčový zápas proti Kohútom je naplánovaný na 28. novembra. 

O Škriniara sa dlhodobo zaujímajú Manchester United a FC Barcelona. Pokiaľ ide o prestupovú sumu, spomínali sa ceny medzi 65-80 miliónmi eur.

Podľa CIES je slovenský reprezentant 10. najdrahším stopérom súčasnosti s hodnotou vyše 65 miliónov eur.

Viac sa dočítate tu: