Main Content

Veľký škandál v Ottawe: Hráči si uťahovali z asistenta trénera, natočila ich kamera (+VIDEO)

streda, 7. november 2018 09:56 | Autor: Marek Ďaďo

Hráči Ottawy v Uberi v Arizone
Hráči Ottawy v Uberi v Arizone | zdroj: YouTube

Niekoľkí hokejisti tímu Ottawa Senators využili vo Phoenixe službu Uber. Počas ich pobytu v aute viedli rozhovor plný vtipov ohľadom členov trénerského tímu a systému hry “Senatorov” počas oslaboviek. Bohužiaľ pre nich, v aute bola kamera, ktorá celú diskusiu nahrala a video. To sa teraz dostalo na internet.

Ottawe neprežívajú práve najlepšie obdobie. Najskôr aféra medzi KarlssonomHoffmanom, a teraz toto. Video bolo nahraté 29. októbra v Arizone. Jeho autorom je pravdepodobne šofér, ktorý očividne žiadneho z hráčov neupozornil, že je celá jazda nahrávaná na kameru.

Konverzácia bola vedené formou výsmechu. Ten sa týkal bránenia v oslabení a najmä asistenta trénera Martina Raymonda. „Marty Raymond, jediný tréner v histórii, ktorý má počas roka najhoršie presilovky aj oslabenenia,“ citoval slová Matta Duchenea z videa portál Ottawa Sun. Okrem neho sa vo vozidle nachádzali aj Chris Wideman, Thomas Chabot, Chris Tierney, Dylan DeMelo, Colin WhiteAlex Formenton.

VIDEO: Zábery z Uberu s hráčmi Ottawy

Chris Wideman sediaci na prednom sedadle ďalej poznamenal, že keď Raymond púšťa hráčom videá a tí dávajú pozor, nič nové sa nenaučia. Asistent vraj iba komentuje dianie na ľade. Odpovedal mu opäť Duchene, ktorý sa vyjadril, že na týchto schôdzach nedáva pozor už 3 týždne a nechápe, načo sú vôbec dobré.

Toto je iba to najhlavnejšie, čo sme mohli na videu započuť. Odporúčame si pozrieť celú nahrávku, ktorú prikladáme k tomuto článku. Samozrejme, táto skupina hráčov si po zverejnení videa ihneď uvedomila, že ide o obrovský škandál a verejne sa ospravedlnila.

„Chceme sa verejne ospravedlniť Martymu Raymondovi, spoluhráčom a trénerom za naše komentáre. Naša súkromná konverzácia bola nahrávaná bez nášho vedomia a súhlasu. Na našom tíme nám záleží a koncentrujeme sa na spoločný rast. Sme vďační za podporu našich fanúšikov a organizácie. Toto je pre nás dôležitá lekcia, polepšíme sa.“

Raymond nezostal bez podpory. Tá prišla priamo od trénera Guya Bouchera, ktorý ešte dodal, že organizácia berie toto video ako internú záležitosť a nebudú sa k nej už oficiálne vyjadrovať.