Main Content

Alexis môže už v zime opustiť Manchester United

piatok, 2. november 2018 14:18 | Autor: Timotej Gašper

Alexis Sanchez
Alexis Sanchez | zdroj: TASR

Britské médiá informujú, že čilský reprezentant môže už o pár mesiacov nadobro opustiť Manchester, pričom záujem o jeho služby je najmä vo Francúzsku. 

Alexis Sánchez prišiel do Manchestru United v januári 2018 a jeho príchodom mala hra United nabrať diametrálne vyšší level. Čilský futbalista však na Old Trafford nenadviazal na úspešné roky v Arsenale, kde za jeho formu hovorilo 80 gólov a 45 asistencií v 150 zápasoch. 

V drese „Red Devils“ dovedna odohral 26 zápasov s chabou bilanciou štyroch gólov a nie je teda tajomstvom, že 29-ročný ofenzívny tank prežíva v Manchestri kariérnu mizériu. Podľa TheSun však môže všetko už čoskoro skončiť, keďže húževnatý Čiľan mal dostať lukratívnu ponuku od Parížu Saint-Germain. Francúzsky majster mal o Alexisa záujem aj v lani, no vtedy si bývalý hráč Udine či Barcelony vybral práve United. Sánchez sa na Old Trafford teší z podpory vedenia, spoluhráčov i trénera, no nič netrvá večne a ak chcú „Red Devils“ ozaj bojovať o najväčšie trofeje, herná kríza ofenzívnych hviezd neprichádza do úvahy. 

Podľa TheSun sú Parížania pripravení bojovať o Alexisa už v zime, keďže sa očakáva odchod nespokojného Neymara. PSG však azda po prvýkrát nebude musieť v obchode využívať len svoju finančnú silu, keďže Alexis by mal byť kvôli chabej forme dostupný za relatívne málo peňazí. Ďalším bonusom pre „Les Parisiens“ je, že ako živý príklad oživenia formy môžu ukázať Angela Di Máriu, ktorý taktiež v MUFC len chátral a v PSG sa opäť dostal do hernej pohody.