Main Content

Premier League: Tévezovi sa nepozdávajú Manciniho metódy

utorok, 13. apríl 2010 14:26 | Autor: TASR

Premier League: Tévezovi sa nepozdávajú Manciniho metódy
Premier League: Tévezovi sa nepozdávajú Manciniho metódy | zdroj: SITA

Kanonier anglického futbalového mužstva Manchester City Carlos Tévez verejne kritizoval tréningové metódy svojho klubového kouča Roberta Manciniho.

Argentínsky útočník tiež povedal, že bývalý kormidelník "The Citizens" Mark Hughes mal dostať viac času a vedenie ho nemalo odvolávať po čiastkových neúspechoch. Hráči City sa pripravujú na jeden z najdôležitejších zápasov v tejto sezóne, ktorým bude mestské derby proti United (v sobotu 17. apríla od 13.45 h SELČ). Manchester City je päť kôl pred koncom v tabuľke Premier League 2009/2010 na štvrtom mieste a jeho ambíciou je postup do predkola Ligy majstrov, ktoré mu zaručí len umiestnenie v elitnej štvorke najvyššej anglickej súťaže.

"Hráči nie sú spokojní s tréningovým procesom. Nachádzame sa na konci veľmi dlhej sezóny a čakajú nás kľúčové zápasy. Sme unavení a potrebujeme si odpočinúť viac ako inokedy. Napriek tomu stále trénujeme dvojfázovo. Nerozumiem tomu, ale ja som len hráč a Mancini je tréner. On je ten, kto to tu má na starosti a je zodpovedný za tréningový proces," povedal Carlos Tévez pre britský denník Daily Mail a zastal sa svojho bývalého kouča Marka Hughesa, ktorého majitelia klubu prepustili koncom minulého roka. "Mark mal dostať viac času. Rozhodnutie odvolať ho prišlo príliš rýchlo. Bola to jeho zásluha, že sme sa dostali tam, kde sa nachádzame teraz, medzi špičku Premier League. Som si istý, že v budúcnosti ocenia jeho schopnosti a on bude trénovať nejaký veľký klub," dodal Tévez, ktorý je s 22 gólmi najlepším ligovým kanonierom Manchestru City. V tabuľke strelcov celej súťaže sa delí o tretiu priečku spolu s Darrenom Bentom zo Sunderlandu.