Main Content

V Nashville sa očividne stávkuje vo veľkom. Tréner si nasadil na hlavu masku býka (+VIDEO)

pondelok, 22. október 2018 10:51 | Autor: Marek Ďaďo

Tréner Peter Laviolette v maske býka
Tréner Peter Laviolette v maske býka | zdroj: YouTube

Výhra 3:0, skvelý výkon, 2 body získané, povedať pár slov reportérom a cesta do lietadla. Presne tak by sme mohli opísať výhru pobyt Nashvillu v Edmontone. Nebolo by to nič zvláštne, keby sa v rozhovore namiesto človeka neobjavil býk.

Samozrejme, žiadne zvieratá sa pozápasovej reportáže nezúčastňovali. To si iba tréner Predators, Peter Laviolette, nasadil na hlavu masku býka a s radosťou po vyhranom dueli odpovedal na otázky reportérov.

Hráči Nashvillu pritom stáli neďaleko a s úsmevom na tvárach sa dívali na svojho „prísneho“ kouča. Niektorí hokejisti, ako napríklad hviezdny P.K Subban, si Lavioletta nahrávali na telefón a výborne sa pri tom bavili.

 

Ako uviedol denník Tennessean, Laviolette nepovedal príliš veľa informácií ohľadom toho, čo stojí za jeho rozhodnutím prísť na pozápasový rozhovor v maske býka, no priznal, že ide o súčasť stávky, ktorú očividne so svojimi zverencami prehral. Nashville totižto dokázal zvíťaziť v oboch zápasoch náročného tripu, kedy postupne zdolal Calgary a následne aj Edmonton.

„Bol to ťažký trip, takže si hráči mohli vybrať, o čo budeme hrať,“uviedol53-ročný Američan. Nashville čakajú v nasledujúcich dňoch ďalšie náročné stretnutia proti San JoseNew Jersey. Uvidíme, aké stávky ešte v Nashviille počas prebiehajúceho ročníka ešte uvidíme. Nevieme sa dočkať.