Main Content

Sarri nesúhlasí s Hazardom: Nepotrebuje Real Madrid, aby bol najlepší!

pondelok, 22. október 2018 08:00 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Taliansky tréner Chelsea Maurizio Sarri má na vyjadrenia svojej opory svoj názor. Hazard vraj nemusí odchádzať, aby bol najlepší na svete.

Belgický ofenzívny univerzál Eden Hazard pred niekoľkými dňami prehlásil, že ho veľmi láka hrať za Real Madrid, pretože si myslí, že keď bude nastupovať v španielskej La Lige, jeho šanca na zisk ocenenia Zlatá lopta pre najlepšieho futbalistu na svete, porastie.

Taliansky tréner Chelsea Maurizio Sarri v interview pre ​talkSPORT dodáva vlastný názor, v ktorom so svojím hviezdnym zverencom nesúhlasí. „Je to fantastický futbalista. Pre náš tím bude veľmi dôležité, či ostane alebo odíde.“

„Myslím si, že tu môže vyhrať všetko. Taktiež zastávam názor, že môže získať Zlatú loptu bez toho, aby musel hrať v Španielsku. Ak Chelsea vyhrá Ligu majstrov a Belgicko majstrovstvá sveta, môže sa mu podariť byť najlepší na svete aj bez toho, že by hrával v La Lige,“ myslí si bývalý kormidelník SSC Neapol.

27-ročný Eden Hazard viackrát prehlásil, že by veľmi rád obliekal dres Realu Madrid, ale vždy jedným dychom dodal, že je v Londýne šťastný a ide mu predovšetkým o to, aby mal s Chelsea dobré vzťahy. Jednoducho, ak sa ho Modrí nerozhodnú predať, transfer inam si vynucovať nebude.