Main Content

TOP prestupové špekulácie dňa (20.10.): Real Madrid v hre o Neymara

sobota, 20. október 2018 14:04 | Autor: Jakub Vaverka

Neymar
Neymar | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je po konci prestupového obdobia neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Real Madrid ako továreň

Bývalý hráč Realu Madrid Edgar Mendez, ktorý bol súčasťou mládežníckych tímov, prehlásil, že Biely Balet sa k mladíkom správa ako továreň a v klube chýba osobnejší prvok. To je údajne dôvod, prečo Los Blancos majú s mladými futbalistami pomerne problém.

Real Madrid do boja o Neymara

Španielsky plátok El Confidencial píše, že Real Madrid je pripravený počas nasledujúceho letného prestupového obdobia vrhnúť všetko do boja o brazílskeho útočníka Neymara, ktorý nie je šťastný vo francúzskom PSG.

Lopetegui sa nemusí báť

Kritizovaný tréner Realu Madrid Julen Lopetegui sa údajne nemusí báť o svoju budúcnosť. Potvrdil to legendárny Emilio Butragueňo, ktorý je momentálne klubovým riaditeľom. „Máme skvelý tím. Veríme mu, táto sezóna môže byť skvelá,“ uviedol.

Alex Sandro by mal ostať

Portál Calciomercato hlása, že rokovania o novej zmluve brazílskeho obrancu Alexa Sandra v Juventuse Turín sú síce komplikované, ale správy, že by mal zamieriť do francúzskeho PSG sa nezakladajú na pravde.

Barcelona hľadá rýchlu náhradu

Denník Marca píše, že Barcelona hľadá rýchlu náhradu za zraneného francúzskeho obrancu Samuela Umtititho. Katalánci by sa údajne mohli na poste stredného obrancu posilniť už v zimnom prestupovom období.

Mendy bude bojovať

Francúzsky obranca Benjamin Mendy nechce opustiť Manchester City, preto je podľa vlastných slov pripravený presvedčiť španielskeho trénera Pepa Guardiolu, že má kvality na to, aby mohol hrávať na Etihad Stadium.

Na Saného zmluve sa pracuje

Tréner Manchestru City Pep Guardiola uviedol, že klubové vedenie v týchto dňoch pracuje na novom kontrakte pre ospevovaného nemeckého reprezentanta Leroya Saného. Sané sa pod vedením Guardiolu rapídne zlepšil.