Main Content

VIDEO: Kozák naložil novinárovi a bývalému športovému riaditeľovi Košíc: Jeden potkan, ktorý tak škodí futbalu, že to nemá obdoby

Ján Kozák počas tlačovky, na ktorej vysvetľoval dôvody svojho odchodu z reprezentačnej lavičky Slovenska, prehovoril aj o niečom inom. Už bývalý lodivod chlapcov spod Tatier poriadne naložil novinárovi zo Športu Miroslavovi Hašanovi, ktorý pôsobil v Košiciach ako športový riaditeľ a podľa slov Kozáka Košice za jeho éry vymizli z futbalovej mapy Slovenska: „Tento človek bol v Košiciach ako športový riaditeľ. Mal priestor sa realizovať. Košice za jeho pôsobenia zmizli z mapy Slovenska."

"Pán Hašan strašne škodí slovenskému futbalu. A pre mnohých z vás mladých je vzor. Rýchlo od neho utekajte. Ľudia, majte svoj názor. Je to jeden potkan, ktorý tak škodí futbalu, že to nemá obdoby. To, čo urobil pred zápasom s Anglickom... Ak by som vtedy hráčov nepribrzdil, tak ho zbijú ako žito. Musel som riešiť veci, aby ho hráči nenapadli a on potom píše o zlom výkone a prehre 0:1 s Anglickom." naložil novinároví exreprezentačný kouč Slovenska. 

"Spolupracuje s pánom Jašurekom. Jeho úlohou je písať dobre o hráčoch, ktorých ten agent zastupuje, aby ich potom predávali. Povedal by som vám x prípadov, ale nechcem," pokračoval Kozák. "Rok a pol nadáva na Hubočana, vymýšľa si, len aby tam presadil svojho hráča. Zaslúži si Hubočan, aby ho tak kritizoval? Nech robí novinára, ale nie takéto veci. Nie je objektívny,..."